fbpx
10. Hoe je geldarchetype je financiële succes bepaald 1

In deze MILJOEN-methode podcast aflevering hebben we het over Geld archetypes. Ik ben sinds 2020 gecertificeerd Sacred Money Archetype Coach.

Waarom zijn de Geld Types een krachtige tool? Omdat die een blauwdruk geven van je relatie met geld. En dat bepaalt weer jouw resultaat. Jouw top 3 geldarchetypes geeft een indicatie van je blauwdruk.

En daarmee leer jij jezelf beter kennen. Je leert je relatie met geld beter kennen. Én in deze podcast krijg je van mij uitleg wat jij als ondernemer met dit archetype kunt doen om je bedrijf te laten groeien, waar je valkuilen liggen, wat de dilemma's zijn en wat je kunt doen om die op te lossen.

 

Wil je weten welk geld archetype jij bent? Maak de geld archetype test hier.

Chat openen
Hallo,

Ik help vrouwelijke ondernemers financieel succesvol en relaxed ondernemen.
Wat kan ik voor jou doen? Ik hoor het graag.

Groetjes Monica