fbpx
2. Marieke Schurink - Geloof in jezelf 1

In deze MILJOEN-methode podcast aflevering spreek ik met Marieke Schurink. Vele ondernemers bouwen hun bedrijf om zichzelf heen. Marieke heeft een andere tactiek. Ze vertelt over hoe ze bij een bestaand bedrijf binnenkwam op een precair moment en dat bedrijf weer succesvol heeft gemaakt. Vorig jaar verkocht ze dat bedrijf.

Maar Marieke is een echte ondernemer en heeft binnen een jaar alweer een nieuw bedrijf gebouwd. De eerste successen rollen alweer binnen. Ik vind Marieke een prachtig voorbeeld van hoe je financieel succesvol en relaxed onderneemt en waarde toevoegt.

- Menokracht.nl

- Demiljoenmethode.nl/

Chat openen
Hallo,

Ik help vrouwelijke ondernemers financieel succesvol en relaxed ondernemen.
Wat kan ik voor jou doen? Ik hoor het graag.

Groetjes Monica