fbpx

 

Experttips voor Financieel Succesvol Ondernemen

Financieel succesvol ondernemen, dat wil jij toch ook.

Als ondernemer wil je een goede omzet. Maar financieel succesvol ondernemen is meer dan alleen veel omzet maken.

Werk je hard, maar zie je dat niet (altijd) terug op je bankrekening? Ging je voor vrijheid, maar word je nu beperkt door je financiële situatie, of doordat je veel werkt? Dan is dit boek voor jou.

Financieel succesvol ondernemen draait om je winst en die wil je realiseren door slim te ondernemen. Daarbij is het niet nodig al je tijd in je bedrijf te stoppen. Er is meer in het leven.

De 50 praktische tips in dit boek, helpen je hierbij en geven je tools waarmee je meteen aan de slag kunt.
Met de MILJOEN-methode help ik je niet alleen slim en relaxed te ondernemen, maar daardoor ook je winst te verhogen. En hiervoor hoef je geen miljoen te verdienen, of op je bankrekening te hebben. Ik geeft je handige tips over alle zaken die invloed hebben op jouw financiële succes.

Je vindt in dit boek geen tips om snel rijk te worden. Wel leer je hoe makkelijk je resultaat behaalt en hoe je van daaruit verder bouwt. Want iedere ondernemer verdient financiële rust.

Het boek is inclusief extra informatie, templates en opdrachten

Je kunt kiezen uit een fysiek boek voor € 20,- of het ebook voor € 12,50.

 

Dit boek is echt een aanrader voor iedere ondernemer die financiële rust wil ervaren. Op een heldere  manier laat Monica  je zien hoe je stapsgewijs je financiële situatie kunt verbeteren.

De beschreven stappen zijn praktisch en direct toepasbaar. Het boek is toegankelijk geschreven en leest heel gemakkelijk weg. Daarnaast geeft het heel veel voorbeelden, tips en extra’s.

Wat dit boek voor mij extra bijzonder maakt is de aandacht die het besteed aan je financiële mindset. Deze heeft een grote invloed, Monica weet dit uit eigen ervaring. Open en eerlijk deelt Monica haar ontdekkingstocht en beschrijft ze hoe ze een nieuw fundament heeft gecreëerd waarop zij haar eigen onderneming heeft gebouwd. 

Ina Meijer van Rhee

Coach, trainer, therapeut en spreker, Bureau Ik Jij Wij

Dat financieel succesvol ondernemen niet alleen over cijfers gaat geeft Monica in dit boek heel mooi weer. Via de MILJOEN methode neemt ze je mee waarbij mindset een heel belangrijk item is. Monica komt met veel voorbeelden over hoe ze zelf dingen aanpakt en met voorbeelden van cliënten. Dit boek leest als een trein en als je alles gaat toepassen wat je geleerd wordt…Dan kun je zomaar een financieel succesvol ondernemer worden.

Dat wil toch iedereen? Ik wel! Met dank aan Monica ben ik op de goede weg.

Annelies Pieterse

Crucial Moments Officer , Ik Zie

Chat openen
Hallo,

Ik help vrouwelijke ondernemers financieel succesvol en relaxed ondernemen.
Wat kan ik voor jou doen? Ik hoor het graag.

Groetjes Monica