fbpx

Jaarprogramma Financieel Succesvol Ondernemen

Ken je dat? Je neemt je voor vanaf nu echt de tijd te nemen om AAN je bedrijf te werken in plaats van IN je bedrijf.

Om er na een paar maanden achter te komen dat het weer niet gelukt is.....
Je bent weer verzand in hard werken....

Wil jij....

  • Meer omzet
  • Meer klanten
  • Meer tijd voor jezelf en je gezin
  • Meer geld
  • Meer rust

Doe dan mee met het jaarprogramma Financieel Succesvol Ondernemen. Het jaarprogramma helpt je je winst te verhogen terwijl je slim en relaxed onderneemt.

Hoe werkt het?
Elke week krijg je een tip in je mail. Een praktische tip waar je mee aan de slag kan en direct resultaat mee kunt behalen.
Voor de deelnemers is er een besloten Facebook groep. In deze groep delen we ervaringen en motiveren en helpen we elkaar.

Op deze manier krijg je de gewoonte wekelijks aan je bedrijf te werken. De resultaten zullen snel zichtbaar zijn.

Wat kost het?
Het jaarprogramma kost normaal gesproken € 97,-, maar nu slechts € 47,-

 

Dit boek is echt een aanrader voor iedere ondernemer die financiële rust wil ervaren. Op een heldere  manier laat Monica  je zien hoe je stapsgewijs je financiële situatie kunt verbeteren.

De beschreven stappen zijn praktisch en direct toepasbaar. Het boek is toegankelijk geschreven en leest heel gemakkelijk weg. Daarnaast geeft het heel veel voorbeelden, tips en extra’s.

Wat dit boek voor mij extra bijzonder maakt is de aandacht die het besteed aan je financiële mindset. Deze heeft een grote invloed, Monica weet dit uit eigen ervaring. Open en eerlijk deelt Monica haar ontdekkingstocht en beschrijft ze hoe ze een nieuw fundament heeft gecreëerd waarop zij haar eigen onderneming heeft gebouwd.

Ina Meijer van Rhee

Coach, trainer, therapeut en spreker, Bureau Ik Jij Wij

Dat financieel succesvol ondernemen niet alleen over cijfers gaat geeft Monica in dit boek heel mooi weer. Via de MILJOEN methode neemt ze je mee waarbij mindset een heel belangrijk item is. Monica komt met veel voorbeelden over hoe ze zelf dingen aanpakt en met voorbeelden van cliënten. Dit boek leest als een trein en als je alles gaat toepassen wat je geleerd wordt…Dan kun je zomaar een financieel succesvol ondernemer worden.

Dat wil toch iedereen? Ik wel! Met dank aan Monica ben ik op de goede weg.

Annelies Pieterse

Crucial Moments Officer , Ik Zie

Chat openen
Hallo,

Ik help vrouwelijke ondernemers financieel succesvol en relaxed ondernemen.
Wat kan ik voor jou doen? Ik hoor het graag.

Groetjes Monica