fbpx
Wat is jouw bermuda driehoek? 1

Wel eens gehoord van de bermuda driehoek? Vast wel.

De Bermudadriehoek werd bekend doordat vaar- en vliegtuigen er op mysterieuze wijze zouden zijn verdwenen. Allerlei auteurs schreven deze verdwijningen toe aan onder meer paranormale verschijnselen of aan activiteit van buitenaardse bezoekers. De bermuda driehoek ligt tussen Bermuda, Miami en Puerto Rico.

Nu hebben veel mensen ook een bermuda driehoek. Ja, jij ook.

Dat is de plek waar al je geld heen verdwijnt.

 

Ken je dat? Je inkomen is net binnen en twee weken later is het bijna allemaal op?

Waar is het heen gegaan? Je weet het eigenlijk niet goed….

Maar je hebt ook geen zin om je erin te verdiepen. Financiele zaken zijn niet jouw ding. Het maakt je wel onrustig. Alleen niet zo onrustig dat je ook actie onderneemt.

Doe het alsjeblieft wel!

Het niet weten en het achter de feiten aan lopen zorgt voor veel onrust. Onrust over je financiën hebben invloed op je leven EN op je bedrijf.

Vaak is de bermuda driehoek ook helemaal niet waar je je geld aan uit wilt geven.

Zo had ik eens een klant die elke maand meer dan € 50,- uitgaf aan koffie onderweg. Koffie die ze vaak helemaal niet lekker vond. Ze trakteerde zichzelf op een mooie thermosbeker en nam lekkere koffie vanuit huis mee.

Een andere klant leefde van een minimum inkomen en vond dat ze al heel zuinig leefde. De schrik was dan ook groot toen ze erachter kwam dat ze meer dan € 70,- per maand uitgaf bij de Action. 

In de groepstrainingen die ik geef zijn de inzichten van de één van invloed op de keuze van een ander. Zo kreeg 1 deelnemer inzichtelijk dat haar huisdier meer dan € 100,- per maand kostte waarop een andere deelnemer afzag van haar plan een huisdier te nemen.

Om jouw bermuda driehoek te achterhalen moet je je variabele uitgaven in beeld brengen. Dat zijn de boodschappen, uitjes, benzine, cadeautjes enz. Maar het kan ook kleding zijn, de kringloop, de boodschappen enz.

Schrijf eens een maand op waar jij je geld aan uit geeft. Deel jouw bermuda driehoek in de reacties

​Financieel succesvol en relaxed ondernemen begint bij het kraken van jouw eigen geldcode. Wil je weten wat jouw geldcode is?

Doe dan de gratis Geld Archetype test

Chat openen
Hallo,

Ik help vrouwelijke ondernemers financieel succesvol en relaxed ondernemen.
Wat kan ik voor jou doen? Ik hoor het graag.

Groetjes Monica